Kalaja e Tiranës
Virtual Tour i hostuar me pamje ditën/natën/ajrore dhe menu shumëgjuhëshe të dedikuar

Kava Bistro Bar​
Tour në Google Maps

La Suite Boutique Hotel​
Tour i hostuar me nivele dhe menu të dedikuar

Akademia Ivodent
Tour Virtual i hostuar me nivele dhe menu

Dental Clinic Dr. Dorina Mele​
Tour në Google Maps

Burgu i Spaçit
Virtual Tour i hostuar me menu

Tourism Balkans
Virtual Tour i hostuar me menu

Tourism Albania
Virtual Tour i hostuar me menu dhe pina informativ